agosto 16, 2022
{%- set hs_blog_post_body -%}
{%- set in_blog_post_body = true -%}
Queres saber como facer 𝐏𝐄𝐓𝐈𝐓 𝐒𝐔𝐈𝐒𝐒𝐄 #DELEITE? Pois pon atención! 👀:
📝 𝐈𝐍𝐆𝐑𝐄𝐃𝐈𝐄𝐍𝐓𝐄𝐒:
🔹 3 iogures gregos
🔸 150 gr de amorodos
🔹 100 ml de Deleite
🔸 1 culleriña de ágar-ágar
👉 𝐏𝐑𝐄𝐏𝐀𝐑𝐀𝐂𝐈𝐎́𝐍:
1⃣ Quentamos o leite e engadimos o ágar-ágar para que espese e que ben disolto.
2⃣ Trituramos os amorodos cos iogures e o leite co ágar-ágar.
3⃣ Deixamos arrefriar nunhas 3-4 horas na neveira até que espese y quede cunhatextura máis densa e listo.
{%- endset -%} {%- set hs_blog_post_summary -%}
Continuamos a traer ideas para os vosos postres da man de #MediaLaranxa, unha marabillosa conta de Instagram onde mestura lingua galega e repostería 🍦😋
{%- endset -%} {%- blog_post_data_wall_wrapper body={{hs_blog_post_body}}, summary={{hs_blog_post_summary}} %}